İSTANBUL / ÇATALCA - Binkılıç Ortaokulu

Binkılıç Ortaokulu

Atatürk Mahallesi Semih Sokak No3 ÇATALCA/İSTANBUL
Vizyon
* Okul çalışanları ile okulun ihtiyaçlarını dengeleyen, * Sevgi, saygı ve hoşgörü ön planda tutan, * Velinin, öğrencilerin ve çalışanların mutlu olduğu, * Öğrencilerin bilgiyi araştıran, sorgulayan ve paylaşan bireyler olmasını sağlayan, * Yetenekleri doğrultusunda ve ilgi duyduğu alanda yönlendirecek, yaşama ve orta öğretime hazırlamaktır.
Misyon
Bizler; *Öğrenci, veli, okul idaresi, öğretmen ve diğer personel sevgi, saygı, hoşgörü ortamında ailenin, öğrencilerin ve çalışanların mutlu olduğu, mutlu toplum oluşturmada; *Sosyal ve kültürel etkinliklerde tüm toplumun dikkatini okula çekmede; *Böylelikle okul-toplum ilişkisini en üst düzeyde tutmada; *Gelişen teknolojiyi yakından izlemede; *Bilgiye ulaşmayı kolaylaştırmada; *Yarınlarımıza aydın bireyler yetiştirmede HEP BİRLİKTE EL ELEYİZ...
Başarılar
2011-2012 Çatalca Şiir Okuma Yarışmasında 1. 2011-2012 Çatalca Değerler Eğitimi Sunu yarışmasında 3.
Öğretim Şekli :Normal - Tekli
Ders Başlama : 08:30 Ders Bitiş : 15:50
402(Çatalca-Binkılıç) Özel Halk otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
Okulumuz Çatalca ilcesi Atatürk Mahallesi Semih Sokakta bulunmaktadır.
İstanbul´a 100 km, Çatalcaya 50 km uzaklıkta bulunmaktadır.