Binkılıç Ortaokulu

Belgegeçer : 0212 779 30 15
WEB http://binkilic.meb.k12.tr
Adres : Atatürk Mahallesi Semih Sokak No3 ÇATALCA/İSTANBUL
VİZYON : * Okul çalışanları ile okulun ihtiyaçlarını dengeleyen, * Sevgi, saygı ve hoşgörü ön planda tutan, * Velinin, öğrencilerin ve çalışanların mutlu olduğu, * Öğrencilerin bilgiyi araştıran, sorgulayan ve paylaşan bireyler olmasını sağlayan, * Yetenekleri doğrultusunda ve ilgi duyduğu alanda yönlendirecek, yaşama ve orta öğretime hazırlamaktır.
MİSYON : Bizler; *Öğrenci, veli, okul idaresi, öğretmen ve diğer personel sevgi, saygı, hoşgörü ortamında ailenin, öğrencilerin ve çalışanların mutlu olduğu, mutlu toplum oluşturmada; *Sosyal ve kültürel etkinliklerde tüm toplumun dikkatini okula çekmede; *Böylelikle okul-toplum ilişkisini en üst düzeyde tutmada; *Gelişen teknolojiyi yakından izlemede; *Bilgiye ulaşmayı kolaylaştırmada; *Yarınlarımıza aydın bireyler yetiştirmede HEP BİRLİKTE EL ELEYİZ...
BAŞARILAR : 2011-2012 Çatalca Şiir Okuma Yarışmasında 1. 2011-2012 Çatalca Değerler Eğitimi Sunu yarışmasında 3.
Rehber Öğretmen :
Resim Sınıfı :
Müzik Sınıfı :
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : Normal - Tekli
Kantin: 0
Yemekhane : 0
Revir : 0
Saatler : Ders Başlama : 08:30 Ders Bitiş : 15:50
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Lojman : Lojmanımız bulunmamaktadır. Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : 402(Çatalca-Binkılıç) Özel Halk otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Çatalca ilcesi Atatürk Mahallesi Semih Sokakta bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İstanbul´a 100 km, Çatalcaya 50 km uzaklıkta bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :